kartice

Strojevi

Loom d.o.o. distributer je strojeva za rezanje, bušenje i brušenje betona i asfalta renomirane njemačke tvrtke Gőlz G.m.b.H. Strojevi prate svjetske trendove kako u kvaliteti tako i dizajnu pa su dobro prihvaćeni od domaćih građevinskih poduzeća.

golz kb    golz fs

Battipav S.R.L. je renomirana talijanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom profesionalnih alata, strojeva za kamenopolagačke, keramičarske i ostale građevinske radove. Odlikuje ju međunarodno priznata kvaliteta i pouzdanost strojeva sa stručnom podrškom te paletom rezervnih dijelova kojima se služe čak i konkurenti tvrtke Battipav.
Asortiman je prilagođen profilu naše tvrtke odnosno u ponudi imamo samo određene strojeve i alate što odaje našu viziju, nastojanje da ponudimo kvalitetan alat profesionalcima koji znaju i prepoznaju kvalitetu ali i realnu vrijednost tog alata.
Povijest tvrtke Battipav S.R.L. vuče korjene još iz 70-tih kada su polagački radovi dosegli svoj vrhunac, oblaganjem kupaonica, kuhinja te ostalih keramičkih površina. Od tada konkurenti tvrtke oslanjaju se na beskompromisnu kvalitetu Battipav proizvoda u svojim strojevima.

batt 1    batt 2

Njemačka tvrtka CONTEC®, smještena između Frankfurta i Kölna, prepoznata je od 1995. godine kao jedan od najboljih proizvođača strojeva za obradu površine na svijetu. Proizvodni asortiman obuhvaća sve najnovije i najsuvremenije uređaje, kao što su strojevi za sačmarenje, podne brusilice, podni strugači i podni planeri. Naravno, svi strojevi su "bez prašine" zahvaljujući visokokvalitetnim usisavačima tvrtke CONTEC®. Osim vrhunske tehnologije koja se koristi u samim strojevima, CONTEC® se razlikuje i inovativnim i tehnološkim rješenjima.

CONTEC® oprema se koristi:

  • industrijski podovi, zračne luke, mostovi
  • niskogradnja, parkovi
  • trgovačke i vojne brodske palube
  • nuklearna industrija
  • dkorativni podovi, podovi od prirodnog kamena

     ... i još mnogo, mnogo više!

elephant

Na vrh