kartice

O nama

Tvrtka Loom osnovana je 2016. godine. Nakon dvije godine kontinuiranog rasta danas smo prepoznati kao pouzdan partner u distribuciji strojeva, alata i opreme renomiranog proizvođača Gölz GmbH.

Kako je područje našeg djelovanja dosta široko prilagodili smo tome i ponudu strojeva i alata:

  • Gölz i Contec: rezanje, bušenje i brušenje betona i asfaltapa
  • Sigma i Battipav: alati za obradu keramike, gresa i kamena
  • Rothenberger i Rigid: strojevi i alati za vodovod, klimu i centralno
  • Metabo, Makita, Bosch i  Flex: ručni električni i aku alati
  • Eibenstock i Spit: strojevi i alati za građevinarstvo

 

 

Tržištu Republike Hrvatske ponudili smo inovativna rješenja koja pomažu našim klijentima u rješavanju problema i povećavaju učinkovitosti, a naša logistika potpomaže sve aktivnosti u cilju pravovremenog izvršenja zadataka.

ZAŠTO?

Stalnim ulaganjem u razvoj infrastrukture i veličinu lokalno dostupnog asortimana proizvoda danas smo u mogućnosti iz našeg prodajnog centra zadovoljiti potrebe naših kupaca na području Republike Hrvatske i šire. U svakom trenutku spremni smo ponuditi Vam najbolje rješenje za Vaš poslovni problem.Uz pomoć naših partnera, našim klijentima nudimo cjelovit asortiman proizvoda, obuku za rad sa strojevima i alatima te isporuku materijala i opreme na mjesto ugradnje.

MISIJA

Naša misija je biti specijalizirana tvrtka za distribuciju asortimana profesionalnih strojeva, alata i pribora s prepoznatljivom logistikom koja pruža dodatnu vrijednost našim klijentima. Naša referentna lista najbolji je dokaz naše pouzdanosti I razine profesionalne odgovornosti. Imate li potrebe za pouzdanim strojevima i alatima, obratite nam se sa povjerenjem i iznesite Vaše potrebe. Naši obučeni kadrovi pružit će Vam pomoć u traženju rješenja, isporuci opreme, obuci i savjetovanju.

U razvoju i poslovnom napredovanju tokom ovih godina, štošta se promijelnilo, ali osnovni cilj uvijek je ostao nepromijenjen -  kvalitetan proizvod i usluga. Unatoč brzom razvijanju tržišta i čestim promjenama na istom, uspjeli smo ostati vjerni našoj strategiji:  ponuditi najkvalitetnija profesionalna rješenja.

VIZIJA

Stalnim ulaganjem u kadrove i opremu (p)ostati stabilan i prepoznatljiv brand u prodaji strojeva i alata na području Republike Hrvatske i Europe.

Na vrh